Skip links

Poate conținutul video crește într-adevăr rata de conversie?

Probabil că știți deja acest lucru, dar da, așa este.

Impactul lor este, de fapt, destul de extrem.
Așadar, aveți un videoclip pe fiecare pagină de produs?

Iată de ce ar trebui să o faceți.
Videoclipurile vă cresc rata de conversie, probabilitatea de cumpărare crescând până la 85% după ce un client a văzut un videoclip de produs. Comentariile video de pe paginile de produs cresc durata sesiunii vizitatorilor cu 340%.

Comercianții de comerț electronic știu că consumatorii se simt cu 52% mai încrezători atunci când întâlnesc conținut video în timpul călătoriei lor de cumpărare.

Videoclipurile de pe paginile de produse contribuie la creșterea cu 127% a numărului de pagini vizitate pe sesiune de cumpărături. 4 din 5 cumpărători mileniali consideră că videoclipurile de produse online sunt utile atunci când se documentează pentru viitoarele achiziții.

Potrivit lui Neil Patel, spectatorii sunt cu 64-85% mai predispuși să cumpere după ce au vizionat un videoclip de produs. 72% dintre oameni preferă să folosească un videoclip pentru a afla mai multe despre un produs sau un serviciu.

Și nu trebuie să fie o producție profesională. Un videoclip autentic și amuzant înregistrat cu un smartphone poate fi la fel de eficient, dacă nu chiar mai mult.

Te-ai putea înregistra pe tine sau pe un prieten despachetând produsul și folosindu-l sau purtându-l, și comentându-l.

Deci? Ce mai aștepți? Include și tu cât mai mult conținut video și vezi dacă semnalezi vreo diferență la rata de conversie.

Spor la vânzări!

Leave a comment