Cere Ofertă

Completeaza formularul de contact cu toate detaliile cerute, iar în maxim 24 de ore vei primi oferta personalizată de la un reprezentant Aspendos.

Agenție de Performance MarketingStrategii de marketing complete și implementare pentru scalarea profitabilă a magazinului tău online


Serviciile Aspendos

Google & Youtube Ads

Google & Youtube Ads

Campanii Shopping, Search & Display performante, bazate pe date concrete, care îți aduc clienți de pe toate platformele Google.

Web & Graphic Design

Web & Graphic Design

Magazinul tău online și paginile web vor oferi o experiență plăcută clienților care îți accesează site-ul și vor atrage prin design.

Facebook & Instagram Ads

Facebook & Instagram Ads

Reclame bazate pe indicatori de performanță și optimizate pentru a atrage lead-uri calificate și clienți din mai multe segmente de piață.

SEO - Search Engine Optimization

SEO - Search Engine Optimization

Webshop-ul tău va urca în mod accelerat în Ierarhia Google spre primele poziții prin optimizarea textelor și link-urilor din site.

Email Marketing

Email Marketing

Vânzări mai mari în rândul clienților care au cumpărat deja de la tine și se află în baza de date pe care o creștem cu fiecare campanie.

Conversion Rate Optimization

Optimizăm paginile și procesele digitale, pentru a atrage numărul maxim de clienți cu un buget cât mai mic și un ROAS cât mai mare.

Portofoliu

5 Motive pentru care
magazinele online nu atrag clienți

1. Nu ajung la publicul potrivit

Cu alte cuvinte, segmentarea audienței și targetarea nu sunt făcute corect. Soluția Aspendos: analizăm și colectăm informații despre audiența ta, iar fiecare campanie va fi segmentată, în funcție de audiență.

2. Rulează campanii care merg în pierdere

Testarea se face cu bugete prea mari, sau campaniile rulează fără a testa în prealabil audiența. Soluția Aspendos: testăm fiecare campanie cu un buget minim și investim DOAR în cele care aduc profit.

3. Infrastructura de marketing nu este construită corect​

Una dintre cele mai frecvente greșeli este setarea greșită a contului de reclame din Facebook sau Google. Soluția Aspendos: Fiecare colaborare începe cu un Audit GRATUIT al canalelor folosite și optimizarea tuturor parametrilor pentru a eficientiza promovarea omnichannel.​

4. Optimizarea nu se face regulat​

Greșeala pe care multe agenții o fac este aceea că NU verifică regulat reclamele care rulează, pentru a le optimiza. Soluția Aspendos: Verificăm zilnic fiecare reclamă care rulează și ajustăm bugetul constant, ținând cont de cifre (ROI, ROAS, KPI, ATC, CPA etc.)​

5. Nu au strategii și tool-uri actualizate​

Canalele de promovare online suferă modificări constant, iar multe agenții nu țin pasul. Soluția Aspendos: Suntem la curent cu fiecare modificare și folosim cele mai noi și performante tool-uri, ca să elaborăm strategii eficiente, care aduc rezultate.​

Ce spun cei care ne-au ales

Cere Ofertă

Completeaza formularul de contact cu toate detaliile cerute, iar în maxim 24 de ore vei primi oferta personalizată de la un reprezentant Aspendos.