Skip links

Landing Video

Performance-Base Marketing Agency

+133
Clienti Fericiti
+9X
Avg ROAS
6+ mil RON
Ad Spend

Cum ne-am descrie?

O echipă de Performance Marketing orientată spre scalare.

Echipa Aspendos este alcătuită din membri experimentați în Digital Marketing, lucrând full-time pe proiecte de tip eCommerce & Info Products. Nu lucrăm cu freelanceri sau subcontractori deoarece ne dorim să asigurăm performanță maximă, cât și livrarea serviciilor într-un timp cât mai scurt și eficient.

Încearcă un #aspendos

..și pregătește-te să întreci competitorii

Sistemul nostru de time management & service delivery pe care l-am creat ne permite să avem un grad de eficiență foarte ridicat, astfel fiecare proiect este trecut printr-un proces foarte bine pus la punct care ne permite să investim cât mai mult timp în găsirea soluțiilor pentru a crește vânzările și ROAS-ul.

Vrei să îți scalezi business-ul online?

Livrăm rezultate bazate pe KPI’s și psihologie

Campaniile noastre de digital marketing sunt renumite deoarece livrează rezultate care sunt bazate pe indicatori de performanță și psihologie. Am reușit din experiența noastră să concepem un framework care ne ajută să depistăm foarte rapid problemele campaniilor existente și soluțiile optime pentru a crește numărul de clienți și lead-uri cu un cost cât mai mic.
Google & Youtube Ads

Google & Youtube Ads

Campanii Shopping, Search & Display performante, bazate pe date concrete, care îți aduc clienți de pe toate platformele Google.

Web & Graphic Design, <br>UX, UI

Web & Graphic Design,
UX, UI

Magazinul tău online și paginile web vor oferi o experiență plăcută clienților care îți accesează site-ul și vor atrage prin design.

Facebook & Instagram Ads

Facebook & Instagram Ads

Reclame bazate pe indicatori de performanță și optimizate pentru a atrage lead-uri calificate și clienți din mai multe segmente de piață.

SEO - Search Engine Optimization

SEO - Search Engine Optimization

Webshop-ul tău va urca în mod accelerat în Ierarhia Google spre primele poziții prin optimizarea textelor și link-urilor din site.

Email Marketing

Email Marketing

Vânzări mai mari în rândul clienților care au cumpărat deja de la tine și se află în baza de date pe care o creștem cu fiecare campanie.

CRO - Conversion Rate Optimization

Optimizăm paginile și procesele digitale, pentru a atrage numărul maxim de clienți cu un buget cât mai mic și un ROAS cât mai mare.

Testimoniale

Ce zice lumea despre noi?

Portofoliu

Ne plac website-urile #mișto

Case Study

Cum gândim strategiile?

De la 0 la 1M+ RON
într-un an

100K RON
Ad Spend
375 Lei
AOV
+10X
ROAS

Despre proiect:

În 1 Iulie am primit acces în contul acestui magazin online pentru un audit deoarece rezultatele din Iunie au fost foarte proaste. 

 

De fiecare dată când preluăm un audit pentru marketing online, noi începem auditul invers. 🙂 Începem de la thank you page la campanii, adică verificăm traseul clientului până la finalizarea comenzii și ne îndreptăm pe urmă spre campaniile de marketing, mai exact calea prin care a intrat pe magazin să comande un produs.

Datorită experienței și analizării a sute de magazine online și campanii de marketing pentru brand-uri cunoscute de-a lungul timpului, am putut observa anumite nereguli cum ar fi:

Am observat toate aceste probleme + multe altele, așa că am început cu construirea magazinului online de la 0.

În acest articol vă prezentăm o serie din campaniile de marketing pentru www.zep.ro cu bugetele / vânzările aferente.

Deși pentru unii poate părea un buget mare, în general în marketing-ul online, dacă investești sume mai mari ai șanse să analizezi metricele mai corect, să înțelegi în ce direcție trebuie să investești și automat câștigi licitațiile din Facebook.

Ce sunt aceste licitații?

În momentul în care creezi o reclamă pe Facebook, ea îți va fi afișată anumitor oameni în funcție de mai multe criterii specifice cum ar fi: interesele, asemănările, informația din Pixel de pe alte website-uri.

Scopul Facebook-ului este să favorizeze experiența userilor pe platforma lor, nu al advertiserilor.

Pentru a putea fi afișat în fața competitorilor la cel mai mic preț, trebuie să iei în considerare următoarele 3 aspecte:

Primul aspect

Magazinul Online trebuie să îndeplinească anumite criterii cum ar fi: viteza de încărcare, on-page seo, ușurința în navigare, să aibă termenele și condițiile aferent + multe altele

Al doilea aspect

Reclama trebuie să fie în concordanță cu audiența. Dacă livrezi reclame cu mâncare de pisici oamenilor care iubesc câinii, scorul reclamei tale va fi mic, astfel vei fi afișat persoanelor fără interes de achiziție. 

De asemenea, dacă în reclama ta nu se regăsesc texte sau materiale din website, ad-ul va fi penalizat din nou deoarece Facebook-ul nu își dorește ca omul să părăsească aplicație din cauza reclamei tale. Experiența pe care o vei oferi pe landing page trebuie să fie una extraordinară. Practic, Facebook vrea să curețe feed-ul userului de “buruieni” 🙂

Al treilea aspect

Bugetul. Degeaba ai un magazin online optimizat la maximum și reclame super bune / relevante, dacă nu ai buget. Pentru a forma “trio-ul” perfect, toate aceste 3 aspecte trebuie să fie la un nivel / scor maxim.

Acestea fiind spuse, am început campaniile Facebook Ads în 24 Iulie cu un buget de 1000 de lei. Rezultatele erau satisfăcătoare așa că în scurt timp am scalat la 3500 lei pe zi buget, iar vânzări de cel putin 23.000 lei pe zi.

 

Deoarece am văzut că este foarte profitabil, am încercat campanii noi și am ridicat bugetul la 5000 lei pe zi în Septembrie. După mai multe teste și analize, am realizat faptul că într-adevăr, la un buget de 5000 lei pe zi intră mai multe vânzări, însă rata profitabilității scade.

Din acest motiv, am găsit un sweet spot la 2000-4000 lei / zi investiți în Facebook Ads și ne-am extins pe alte canale de promovare pentru a atrage mai mulți clienți.

Am început campaniile pe Google Ads cu 1000 lei, iar după un scurt timp ce s-au optimizat reclamele, am dublat bugetul pe Google Ads, ajungând la 2000 lei investiți / zi.

Între timp, au venit campaniile electorale și costurile pe Facebook au crescut, așa că am lăsat bugetele la 2000-3000 lei / zi pentru a menține rata de profitabilitate.

Rezultatele campaniilor pe luna Septembrie le putem vedea mai jos, împreună cu un screenshot pentru toată perioada magazinului, adică 68 zile.

Vrei să îți scalezi business-ul online?