Skip links
Importanța vitezei de încărcare

Importanța vitezei de încărcare

De ce este atât de importantă viteza de încărcare?

Site-urile lente reduc dramatic intenția de cumpărare. Câteodată mai rapid este mai bine decât mai lent.
Chiar și în cazul marilor branduri precum Amazon și Walmart, oamenii nu sunt dispuși să aștepte pentru a obține produsele pe care le iubesc. Pentru Amazon, fiecare 100 ms de latență îi costă 1% din vânzări. Pentru Walmart, aceștia câștigă 2% în plus în conversii cu fiecare secundă de îmbunătățire a performanței. Acest lucru arată că fiecare secundă contează.

Potrivit Visiture și Shopify, 64% dintre utilizatorii de smartphone-uri se așteaptă ca un site web să se încarce în 4 secunde sau mai puțin, iar 40% dintre oameni vor abandona un site web dacă acesta durează mai mult de 3 secunde pentru a se încărca. Ultimul lucru pe care vi-l doriți de la vizitatorii dvs. este să se enerveze și să fie frustrați de afacerea dvs. nu din cauza designului sau a conținutului, ci pur și simplu din cauza vitezei de încărcare.

  • Din fericire pentru dvs., acest lucru nu este în totalitate în afara controlului dvs. Lucrurile pe care le puteți face includ:
    Folosiți instrumente precum Google PageSpead Insight, GTMetrix și Pingdom pentru a vă ajuta să evaluați viteza de încărcare actuală a site-ului dvs. și nivelul de optimizare.
  • Optimizarea magazinului dvs. astfel încât să se încarce în mai puțin de 3 secunde pentru a se încărca.
  • Optimizarea magazinului dvs. atât pentru desktop, cât și pentru mobil.

În general, este o idee bună să investești în viteza site-ului tău. În loc ca cumpărătorii online să sară de pe site-ul dvs. pe un alt site pe baza vitezei, așa cum au declarat că au făcut 14% dintre cumpărători, puteți păstra vizitatorii pe site-ul dvs. dacă pagina dvs. se încarcă suficient de repede. Acest lucru este grozav pentru client și pentru dvs., deoarece aceștia găsesc mai repede ceea ce caută, iar dvs. obțineți loialitatea și afacerea câștigată de ei.

Cum ați redus viteza de încărcare a paginii dvs. și a meritat investiția până acum?

Leave a comment