Skip links

Google a făcut actualizări semnificative ale documentației sale PMax pentru a ajuta agenții de publicitate să creeze campanii mai bune

Google Ads a introdus recent un nou ghid  “Începeți de aici”  pentru Performance Max, destinat să ajute publicitarii cu instrucțiuni pas cu pas pentru crearea unor campanii mai eficiente.

Mai mult, platforma a actualizat și alte ghiduri pentru a îmbunătăți experiența de creare, gestionare și raportare a campaniilor PMax folosind API-ul Google Ads, incluzând:

  • Cerințe pentru active.
  • Ghid de raportare PMax.
  • Obiective de conversie la nivel de campanie.
  • Semnale pentru grupuri de active.
  • Depanare.

De ce este important

Documentația actualizată oferă publicitarilor ajutor și îndrumare suplimentare, facilitându-le înțelegerea modului de optimizare, gestionare și raportare mai eficientă a campaniilor.

Începeți aici

Noul ghid “Începeți aici” oferă o listă de concepte și sarcini adaptate fiecărui tip din cele trei de campanii Performance Max:

  • Campanii standard Performance Max
  • Campanii Performance Max pentru retail
  • Campanii Performance Max pentru obiective de călătorie

Cerințe pentru active

Acest ghid prezintă cerințele pentru activele fiecărui Grup de Active dintr-o campanie PMax pentru a atinge performanța optimă a campaniei.

Ghid de raportare PMax 

Acest ghid detaliază opțiunile de raportare pentru campaniile PMax, organizate pe obiective.

Obiective de conversie la nivel de campanie. Ghid pentru stabilirea obiectivelor de conversie ale unei campanii PMax.

Semnale pentru grupuri de active

Aceste informații explică conceptul de SemnalGrupActive, un semnal utilizat pentru optimizarea servirii anunțurilor la nivelul grupului de active în PMax.

Depanare

Acest ghid oferă pași de depanare pentru abordarea problemelor cu campania dvs. Performance Max, în cazul în care aceasta nu performează conform așteptărilor. Acesta acoperă probleme potențiale legate de anunțuri, licitare, țintire, urmărirea conversiilor sau setările campaniei.

Leave a comment