Skip links
Soluții creative pentru magazine online

Agenție de Marketing Digital bazată pe
performanțăcifrecalitate

Ne pasă în primul rând de obiectivele partenerilor noștri și ne dedicăm 100% pentru ca rapoartele lunare să aducă vești bune.

Esti in avantaj folosind gama completa de servicii Aspendos

De ce noi?

Aspendos optează pentru o colaborare de durată, aducând o contribuție reală și tangibilă pentru afacerea ta. De asemenea, transparența și profesionalismul se reflectă și în procesele nostre de colaborare. Echipa Aspendos își dedică atenția în scopul atingerii obiectivelor și rezultatelor concrete, oferind o comunicare clară pentru a consolida o colaborare benefică și sănătoasă în timp.

Focusul nostru principal este să investim un buget cât mai mare pentru a genera vânzări la o rentabilitate potrivită, ca businessul tău să beneficieze de o creștere sănătoasă. În cei 7 ani de zile, am creat propriul nostru framework în marketing pe care îl folosim cu succes pe fiecare proiect în parte, indiferent de bugetul lunar alocat.

ASPENDOS ÎN CIFRE

13M+

Investiți în reclamă

+9x

avg. ROAS

300+

Clienți mulțumiți

Aspendos’s Energy

Serviciile noastre

Facebook & Instagram Ads

Facebook & Instagram Ads

Reclame bazate pe indicatori de performanță și optimizate pentru a atrage leaduri calificate și clienți din mai multe segmente de piață.

Google & Youtube Ads

Google & Youtube Ads

Campanii performante de Shopping, Search & Display, bazate pe date concrete, care îți aduc clienți de pe toate platformele Google.

Webdesign & CRO

Webdesign & CRO

Magazinul tău online și paginile web vor oferi o experiență plăcută clienților care îți accesează site-ul și vor atrage prin design.

Email Marketing & SMS Marketing

Email Marketing & SMS Marketing

Vânzări mai mari în rândul clienților care au cumpărat deja de la tine și se află în baza de date pe care o creștem cu fiecare campanie.

SEO Off-page & On-page

SEO Off-page & On-page

Webshopul tău va urca în mod accelerat în ierarhia Google, spre primele poziții, prin optimizarea textelor și link-urilor din site.

Photo & Video

Photo & Video

Îți punem la dispoziție profesioniștii noștri Photo & Video, care îți vor transforma produsele în imagini care atrag atenția vizitatorilor tăi.

Livrăm rezultate bazate
pe KPI’s și psihologie

Campaniile noastre de digital marketing sunt renumite deoarece livrează rezultate care sunt bazate pe indicatori de performanță și psihologie. Am reușit din experiența noastră să concepem un framework care ne ajută să depistăm foarte rapid problemele campaniilor existente și soluțiile optime pentru a crește numărul de clienți și leaduri, cu un cost cât mai mic.

Suntem partenerul potrivit pentru tine?

Dacă ai răspuns cu DA la majoritatea afirmațiilor,
programează o întâlnire cu noi!

Reclame Plătite

Reclame Plătite

Scalăm magazine online folosind framework-ul Aspendos

Branding și Strategie

Branding și Strategie

Dezvoltăm și creștem branduri cu personalitate

Rată de Conversie

Rată de Conversie

Asigurăm o experiență digitală plăcută pentru cumpărători

Rezultate si studii de caz

Clienți și parteneri

AGENTIE PARTENER

Echipa Aspendos

Daniel Birtaș

CEO & Marketing Strategist

Iulia Greab

Marketing Strategist

David Birtaș

Brand Strategist

Karina Dumitrescu

CEO Assistant

Ishikawa Constantin Ioana

Copywriter

Bianca Turca

SEO Director

Renata Dănuț

Translator

Cristina Ghenie

Creative Director

Alexandra Vidroiu

Team Leader & VA Director

Kertesz Roxana

Media Buyer

Natalia Pop

Media Buyer

Melinda Manici

Photography

Lili Răduț

eCommerce product specialist & Data entry

Alina Veștea

eCommerce product specialist & Data entry

Marius Manzilac

Video Producer

Andreea Neagu

Photography & Video Producer

Emil Aslan

Email Marketing & Graphic Design

Alex Împărat

Web Development & Animations

Misiunea Noastră

Aspendos îi ajută pe antreprenorii care fac comerț electronic cu misiunea să servească lumea si profitul în mod echilibrat. Credem că fondatorii comerțului electronic care au pasiune și viziune pot schimba lumea în bine! Dorim să îți amplificăm misiunea cu publicitate digitală care funcționează!

Noi credem că orice colaborare benefică pentru ambele părți se construiește în timp, cu transparență și dedicație pentru ceea ce facem. Focus-ul nostru principal este să investim un buget cât mai mare, în timp ce generăm vânzări la o rentabilitate potrivită, ca business-ul tău să beneficieze de o creștere sănătoasă. De-a lungul celor peste 7 ani în domeniu am creat propriul nostru framework în marketing, pe care îl implementăm cu succes pe fiecare proiect în parte, indiferent de bugetul lunar alocat.

Cere ofertă

Completează formularul de contact cu toate detaliile cerute, iar în maxim 24 de ore vei primi oferta de la un reprezentant Aspendos.

Recenzii

Vrei sa te tinem la curent cu noutatile?

Continut de calitate creat special pentru clientii nostrii. Te tinem la curent cu trendurile economice, strategii de business, idei de afaceri si alte sfaturi ecommerce.

[sibwp_form id=1]

Ai în minte
un Proiect?

Îți livrăm o experiență digitală de înaltă calitate.

Scrie-ne mai multe la:

office@aspendos.eu

Sau sună la: