Formula Aspendos

Misiunea noastră este să ajutăm 10 companii Românești să ajungă la nivelul 7 până în 2027.

MISIUNEA
NOASTRA

Ne propunem să redefinim peisajul marketingului Românesc pânã în 2027, devenind forța motrice din spatele succesului a 10 companii de nivel 7. Ne angajăm oferim strategii de marketing inovatoare și personalizate, care sã împingă limitele a ceea ce este posibil.

Prin transparență, integritate și o abordare centrată pe client, construim parteneriate durabile, bazate pe încredere și rezultate excepționale, un etalon al succesului obținut prin metode etice și autentice, marcând începutul unei noi ere în industria marketingului din România.

44+
Clienti in program
23Mil
Investiti in reclame
2
Afaceri de nivel 6
5
Afaceri de nivel 5

DESPRE NOI

Suntem o Agenție de Performance Marketing Full Stack înființată în România, cu membrii care au mai mult de 9 ani experiență în marketingul digital. Abordarea noastră se bazează pe ideea reinvestirii profitului tot mai mare pe care reușesc să-l obțină clienții care colaborează cu noi, ajutându-i în acest fel să-și atingă adevăratul potențial în cel mai scurt timp posibil. De când ne-am început activitatea și până în prezent, am reușit performanța de a servi mai peste 200 de clienți care au avut încredere în noi și ne-au oferit șansa să administrăm bugete de promovare care la un loc depășesc suma de 22 milioane de lei.

În momentul de față, echipa Aspendos Agency este formată din 16 specialiști în domeniul comunicării și al marketing-ului digital cu diferite arii de expertiză, astfel încât suntem capabili să acoperim o gamă largă de nevoi pe care le au companiile din ziua azi, ajutând magazinele online și nu numai să obțină performanțe remarcabile în lucruri precum: marketing-ul, achizițiile sau strategia. Rezultatele colaborării cu noi se văd încă din primele luni de la încheierea contractului, deoarece îmbinăm experiența pe care am dobândit-o de-a lungul timpului, cu o pasiune greu de egalat și o viziune nouă, în ton cu trendurile curente.

Birtas Daniel

CEO Aspendos

Karina Dumitrescu

CEO Asisstant

Birtas David

Brand Strategist

Alexandra Vidroiu

Team Leader & VA

Raoul Dirle

Marketing Strategist

Andra Balogh

Social Media Marketing

Birtas Natalia

Marketing Strategist

Bianca Turca

SEO

Nifanti Elena

Graphic Designer

Renata Danut

Translator

Razvan Ochie

Web Development

Tudor Gavriliu

Media Buyer

Iustinian Statovovei

eMail Marketing

Lupse Cristi

eCommerce Data Specialist

Melinda Mandici

Fotograf Profesionist

Ce dorim
sa facem?

Vrem să fim partenerul tău strategic în drumul spre excelență în marketing și vânzări. Alătură-te nouă într-o călătorie care îți va transforma afacerea și te va poziționa pe harta celor mai performante companii din România.

În funcție de vânzările lunare prezente în magazin vei fi plasat încă de la început pe un nivel. Apoi iți vom pune la dispoziție toate resursele necesare nivelului încât să faci upgrade la următorul.

Ce ne recomanda?

Până în prezent am reușit creștem două branduri de la 0 până la nivel 6. În portofoliu deținem și companii de nivel 5 dar și de nivele mai mici. 

CE AVEM DE OFERIT

Facebook & Instagram Ads

Facebook & Instagram Ads

Reclame bazate pe indicatori de performanță și optimizate pentru a atrage leaduri calificate și clienți din mai multe segmente de piață.

Google & Youtube Ads

Google & Youtube Ads

Campanii performante de Shopping, Search & Display, bazate pe date concrete, care îți aduc clienți de pe toate platformele Google.

Webdesign & CRO

Webdesign & CRO

Magazinul tău online și paginile web vor oferi o experiență plăcută clienților care îți accesează site-ul și vor atrage prin design.

Email Marketing & SMS Marketing

Email Marketing & SMS Marketing

Vânzări mai mari în rândul clienților care au cumpărat deja de la tine și se află în baza de date pe care o creștem cu fiecare campanie.

SEO Off-page & On-page

SEO Off-page & On-page

Webshopul tău va urca în mod accelerat în ierarhia Google, spre primele poziții, prin optimizarea textelor și link-urilor din site.

Photo & Video

Photo & Video

Îți punem la dispoziție profesioniștii noștri Photo & Video, care îți vor transforma produsele în imagini care atrag atenția vizitatorilor tăi.

Folosim deasemnea tehnologia AI pentru raportari avansate

CE ESTE
FORMULA ASPENDOS?

O formulă este o metodă sau un set de instrucțiuni care, atunci când sunt urmate, sunt presupuse a produce un rezultat dorit sau special aproape în mod miraculos.

Formula Aspendos este o metodologie unică care combină putera inteligenței artificiale cu un framework de marketing meticulos elaborat, oferind afacerilor din România cheia pentru a naviga cu succes în lumea complexă a comerțului online. Formula Aspendos este rezultatul a patru ani de cercetare intensivă și dezvoltare timp în care am colaborat cu ingineri de top în Machine Learning și AI.

Cum Te Ajută Formula Aspendos?

PASII URMATORI

Din momentul începerii contractului, se creează un grup de WhatsApp dedicat pentru proiectul tău unde echipa noastră și responsabilii sunt prezenți. Vă trimitem un mesaj care conține un link către Onboarding-ul business-ului dvs. unde sunteți nevoiți să răspundeți la întrebări despre afacerea dvs. De asemenea, aveți și disponibil un link de drive dedicat unde trebuie să urcați toate materialele foto + video, dar și alte detalii despre Business care sunt relevante.

Fiecare proiect are atribuit un responsabil care este direct întrebuințat să găsească cele mai eficiente și rentabile soluții pentru ca business-ul dvs. să atingă nivelul 7 într-un timp cât mai scurt.

Realizăm conectarea dintre conturile proiectului și business manager-ul / MCC-ul nostru (veți primi un document cu fiecare pas de urmat), urmând să ne asigurăm că toată partea tehnică este setata corect. (pixel, catalog, domeniu, audiente, etc.), în caz contrar, le rezolvăm în primele 1-2 zile de colaborare.

Într-un final, notăm vânzările din ultimile 30 zile într-un tabel unde măsurăm lunar performanțele, urmând ca la fiecare nivel atins să se introduca în grup responsabilii serviciilor bonus.

După finalizarea onboarding-ului, responsabilul dvs. va analiza piața și va dezvolta o strategie personalizată folosind Framework-ul Aspendos. Acesta este un instrument propriu, testat și optimizat, care a generat rezultate pozitive pentru majoritatea clienților noștri. Strategia va fi adaptată nevoilor specifice ale afacerii dvs., cu accent pe optimizarea ROAS și creșterea vânzărilor.

Construim reclamele, implementăm structura de campanii și vă prezentăm strategia pentru feedback.

Tot procesul durează între 3-7 zile lucrătoare.

Prioritatea noastră este să obținem maximum de valoare din bugetul investit. Prin monitorizare zilnică și aplicarea unor reguli de optimizare proprii, ne asigurăm că fiecare leu investit generează un ROI optim.

Zilnic analizăm contul dvs. și vă ținem la curent cu toate noutățile și următorii pași.

După prima lună de colaborare, analizăm indicatorii de performanță din ultimile 30 de zile folosind soluția noastră cu Inteligență Artificială Aspendos Formula Matrix. Acest audit va evidenția punctele forte, zonele de îmbunătățire și oportunitățile neexploatate în strategia dvs. de marketing.

Concepem un document cu toți pașii concreți pe care trebuie să îi realizăm pentru a atinge următorul nivel, urmând ca la fiecare nivel atins să refacem acest audit cu noile date și indicatori de performanță.

Ne asigurăm că fiecare aspect prezentat de tehnologia Aspendos Matrix, dar și direcțiile trasate de responsabilul echipei sunt soluționate. Analizăm indicatorii de performanță și impactul avut dupa implementarea solutiilor.

Acum că toate problemele sunt rezolvate, începem procesul de scalare. Raportăm și venim constant cu soluții bazate pe indicatorii de performanță.

Felicitări! Ai atins Nivelul 7, demonstrând că strategiile implementate împreună au dat roade. Să continuăm acest drum spre excelență!

Lucrăm Organizat

Cu Monday, sarcinile tale sunt organizate și ușor de gestionat. Fiecare client primește un link personalizat pentru a-și urmări task-urile. Obtine productivitate maxima pentru proiectele tale lucrand cu noi.

Livrăm rezultate bazate
pe KPI’s și Inteligenta Artificiala

Campaniile noastre de digital marketing sunt renumite deoarece livrează rezultate care sunt bazate pe indicatori de performanță și psihologie. Am reușit din experiența noastră să concepem un framework care ne ajută să depistăm foarte rapid problemele campaniilor existente și soluțiile optime pentru a crește numărul de clienți și leaduri, cu un cost cât mai mic.

Peste 44 milioane de lei
generati in vanzari in ultimul an

prin canalul de Google Ads

Play Video

Magazin 1

Colaborare 2 ani +
Nivel Inceput 3 -> Nivel atins 6

Play Video

Magazin 2

Colaborare 3 ani +
Nivel Inceput 1 ->  Nivel atins 6
Play Video

Magazin 3

Colaborare 1 an +   
Nivel Inceput 1  ->   Nivel atins 4

Play Video

Magazin 4

Colaborare 1 an+ 
Nivel Inceput 1  ->  Nivel atins 3 
Play Video

TU LA CE NIVEL ESTI?

În funcție de vânzările din magaiznul online de luna trecută, îți este atribuit un LEVEL.

Colaborarea începe cu Facebook Ads & Google Ads.

În funcție de nivelul atins, primești serviciile BONUS de mai jos

BONUS SERVICII

Level 3

email marketing

4x Newslettere

Level 4

email marketing

4x Newslettere

TikTok Ads

Campanii TikTok

Pinterest Ads

Campanii Pinterest

Level 5

email marketing

4x Newslettere

TikTok Ads

Campanii TikTok

Pinterest Ads

Campanii Pinterest

Graphic Design

5 ore/luna incluse

Productie Foto

5 produse luna / incluse

Level 6

email marketing

8x Newslettere

TikTok Ads

Campanii TikTok

Pinterest Ads

Campanii Pinterest

Graphic Design

10 ore/luna incluse

Productie Foto

5 produse luna / incluse

Productie Video

5 produse luna / incluse

Metentata Website

5 ore luna / incluse

SEO

20 ore luna / incluse

Level 7

email marketing

8x Newslettere

TikTok Ads

Campanii TikTok

Pinterest Ads

Campanii Pinterest

Bing Ads

Campanii Bing Ads

Graphic Design

10 ore/luna incluse

Productie Foto

10 produse luna / incluse

Productie Video

10 produse luna / incluse

Metentata Website

10 ore luna / incluse

SEO

20 ore luna / incluse

1 Project Manager

Full Time

Poti beneficia de
instrumentele create
de Aspendos

Aspendos Framework

Audit Aspendos MATRIX

eCommerce 300 Checklist

Brand Audit Checklist

AI Business Model

Investim constant în tehnologie și în unelte care pot să ne ușureze munca și să o facă mai productivă, atât pentru noi, cât și pentru business-ul dvs. Am integrat inteligența artificială în toate activitățile posibile pentru a face nu doar munca, dar și progresul mai ușor de înțeles și de urmărit.

Lucrezi cu Aspendos ai acces și date din piața ecommerce

PROIECTE

ZEP.RO

Magazin scule si unelte

DMLIVING.RO

Lustre si lumini

BEAUTY-LOUNGE.RO

Tratamente si infrumusetare

BAZAARISTANBUL.RO

Magazin Produse Turcesti

SOYOUNG.RO

PRODUSE SKIN CARE COREENE

DRHELEN.RO

Produse sanatate si frumusete

Pregatit sa
intri in programul Aspendos?

Căutăm relații de lungă durată pentru a ajuta partenerii noștri să deblocheze o creștere susținută cu o eficiență financiară ridicată. Spune-ne unde te aflai și unde dorești să ajungi.

Te ajutăm să ajungi acolo unde vrei.

Aspendos nu este doar o agenție de marketing

Marius

CEO & Founder ZEP.RO

Aspendos a devenit partenerul nostru de încredere în ceea ce privește marketingul online. Cu o echipă dedicată și soluții inovatoare, au contribuit semnificativ la creșterea vizibilității noastre pe piață. Colaborarea cu Aspendos a adus un suflu proaspăt în strategia noastră de marketing, și suntem recunoscători pentru profesionalismul și eficiența lor. Cu Aspendos, am reușit să ajungem la clienții noștri într-un mod mai eficient și să ne consolidăm prezența online. Suntem încrezători că această colaborare ne va ajuta să atingem noi înălțimi.

Un partener de încredere și nu numai

Mircea

Founder DMLiving.ro

Colaborarea noastră cu Aspendos a fost una extrem de plăcută și productivă. Cu adevărat am descoperit o echipă de încredere care ne-a ajutat să atingem noi culmi în ceea ce privește marketingul online. Cu soluții inovatoare și un spirit de eficiență remarcabil, Aspendos a devenit partenerul nostru de încredere. Echipa lor pasionată și dedicată a fost mereu acolo pentru a ne oferi suportul necesar, ajutându-ne să ne extindem vizibilitatea online și să ajungem la publicul nostru țintă.

Aspendos este o agenție de marketing digital experimentată, concentrată pe parteneriate durabile. Inovăm prin integrarea inteligenței artificiale în strategiile noastre, pentru a accelera succesul afacerii tale

S.C. FRESH CLICK S.R.L.
CIF 41592503
Nr. Înreg: J24/1661/2019
Str. Aleea Valeriu Bologa Nr. 3, Complex Viva City, Cluj-Napoca, CJ, RO

Toate drepturile sunt rezervate ASPENDOS AGENCY 2023. Website & branding made by FreshClick.